Tarieven

Lid worden van TVO kan op elk moment in het jaar. Het seizoen loopt (onder voorbehoud) van eind maart tot begin december. Als je na 1 juli lid wordt, betaal je voor dat seizoen slechts 50% van de contributie. Hiernaast betaal je wel de normale overige kosten (inschrijfgeld, afdracht KNLTB en sleutelborg).

Lidmaatschapscontributie:

Eenmalig inschrijfgeld TVO

€    12,50

per lid

Eenmalig sleutelborg

€    12,50

per lidmaatschap

Jaarlijkse afdracht KNLTB   

€    20,00

per lid

Jaarlijkse contributie TVO

€    45,00

junioren (t/m 17 jaar)

 

€  107,50

senioren (18 jaar en ouder)

 

€  240,00

gezinsabonnement

 

Bij de hierboven genoemde jaarlijkse contributie gaan wij er van uit dat seniorenleden zich een aantal keren per jaar vrijwillig voor de vereniging inzetten. Je kan dit ook afkopen voor € 50,00 per seizoen. Klik hier voor meer informatie over de vrijwillige inzet. 

Voor de tennislessen heeft TVO een samenwerking met tennisschool NBF. Klik hier voor meer informatie. 

Afzeggen van het lidmaatschap moet je altijd uiterlijk 31 december schriftelijk bij de ledenadministratie doen. De statuten van de vereniging zijn verkrijgbaar bij het de ledenadministrateur.

Wil je lid wil worden van de vereniging, klik dan hier!

Sleutelborg

Ons park is in principe afgesloten met een hek. Als je lid bent krijg je de een sleutel om binnen te kunnen komen. Junioren kunnen daarmee op het park komen, maar niet in de kleedruimtes, toiletten en douches. Senioren kunnen met hun sleutel wel de deur van het clubhuis openen. Het is je eigen verantwoording om als je als laatste vertrekt, alles goed af te sluiten! Uiteraard is het niet de bedoeling om je sleutel uit te lenen aan anderen. Voor de sleutel betaal je een borg van € 20,00. Dit krijg je vanzelfsprekend weer terug als je de sleutel inlevert bij de ledenadministratie. De sleutel blijft eigendom van TVO.